Thursday, August 12, 2010

Aktiviti Bebudak Kawiyan | Mylife | ertihidup



Model : Vinley dan adik2
Lokasi : Depan SK Kawiyan
Note : Ini adalah antara aktiviti bebudak di Kawiyan. Hampir semua benda boleh di jadikan mainan. Jauh sekali nak merasa bermain PSP, PS3 atau apa2 game console, mereka terpaksa mencari alternatif lain. Kereta sorong, mandi sungai, main getah, main kereta kayu dan macam2 lagi bentuk permainan ada kat sini. 

8 comments:

MRS Sufyan SHIeZAN August 12, 2010 at 4:42 PM  

jimat belanja parent dorang kan.. hahaha.. izha amek lah gambo rumah mu.. mau tgk jg bah.. hihi

isare August 12, 2010 at 4:47 PM  

mmg jimat abis la. hehe. Gambar umah aku ada. esok aku balik KK, mlm aku uploadkan. untuk gambaran awal, ko bayangkan mcm stor simpan baja ( anak buah aku yg kata bila dia nampak gambar tuh)..

Gee August 12, 2010 at 7:41 PM  

suka gmbar ni....cantikkkk

isare August 12, 2010 at 8:09 PM  

tenkiu Gee..hepi kena puji smpi guling2 di ruang tamu..hahaha

Gee August 13, 2010 at 10:30 PM  

ahahaha...sampai beguling ka..hahahaa..tapi serius..mmg santikk bah..leh msuk contest ne...hehehe...bah..jan pula ko melumpat2 sana sa puji ne...hahaha

isare August 13, 2010 at 10:37 PM  

@Gee - ndak ba, nnt jiran ku ingat ada munyet pla di umah nie..

LadyBird October 2, 2010 at 8:23 AM  

seronoknyer.. xde la mcm kt2 asyik duk tercongok dpn pc :P hihi

isare October 2, 2010 at 10:35 AM  

hehe..memang best jugak la..kalau mandi sungai lagi la best..

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP