Friday, August 27, 2010

Jawapan Oh Jawapan | mylife | ertihidup

Kadang2 kita yang dah dewasa a.k.a TUA ni, susah nak faham, apa yg di dalam kepala bebudak nie. Kenkadang, boleh rasa yg bebudak nie ada dunia dorang sendiri.

Waktu aku dulu2 pun sama la juga. Asal ada je exam, mesti ada time tengah2 exam tu aku berkhayal sensorang sebelum sambung menjawab. Terbayang jadi Gaban la. Suria perkasa hitam la. Flashman la. Suma ada.

Bila dah berkhayal, jawapan pun berkhayal jugak la. Haha. Dan semestinya jawapan tu 110% SALAH.

Kat bawah nie adalah antara koleksi2 jawapan yg agak LUAR BIASA.

Jawapan Part 1


Jawapan Part 2

Sampai sekarang, menjadi tanda tanya di kalangan guru2 di sini, dari mana bebudak nie dapat idea. Hahaha.

9 comments:

afifah yusuf August 27, 2010 at 2:09 AM  

hik3.comel je walaupon bole memeningkn kepale :p

isare August 27, 2010 at 4:42 AM  

sib baik dorang tulis huruf..kalau tulis nombor, kompirm no ekor tuh..hahah

afifah yusuf August 29, 2010 at 6:18 AM  

hahaha.x sbr nk tgk improvement dor ;p

Gee August 29, 2010 at 1:15 PM  

hihihi..kapal jit...adehhhh

isare August 29, 2010 at 3:52 PM  

hahaha...xtau la pa maksud jit tuh..

Gee August 31, 2010 at 9:21 AM  

kapal jet bat tu...hehee

isare August 31, 2010 at 12:36 PM  

hahaha..advance tuh...sib baik bukan roket..

Borneolady16 October 12, 2010 at 5:58 PM  

haha..budak2 sekrg kan...

kdg2 time sa tlg periksa kertas jawapan budak2 pandai tergolek2 sa ketawa baca jwpan drg ni..tp apa buli buat bdk kan...

http://aamory.wordpress.com

isare October 13, 2010 at 12:01 AM  

haha..kreatif ba kenkadang, tak tau apa yg dorang pikir

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP