Saturday, January 1, 2011

Tahun Baru + Menganggur + Life Biasa | Mylife | Ertihidup

Dah masuk tahun baru dah pun. Setelah hampir beberapa bulan aku tak mengupdate blog, akhirnya, datang  mood nak update.

Bila masuknya tahun baru, jadi dengan automatiknya, aku bergelar penganggur memandangkan kontrak aku telah tamat pada 31 Disember 2010. Dan bermula dari 1.1.11 jugak la, aku tidak lagi masuk ke Kawiyan. Jadi takde lagi benda yang menarik untuk aku ceritakan macam dulu.

Pada mulanya aku nak jugak balik Penang, tapi bila di fikira kan, kalau ada pangilan kerja, terpaksa lagi aku balik ke sini. Membazir la plak rasanya, sudah la simpanan aku pun dah makin nipis. Jadi aku tabahkan ja la hati menunggu pangilan kerja.

Ini adalah antara shot yg aku suka sebelum berakhirnya tahun 2010.

































Waktu aku snap gambar nie, waktu tu nak hujan. Jadi kucing ni baik punya lelap atas pagar. Dengan menggunakan lens kawan aku yg mahal tuh..aku pun snap la. Berbaloi juga hasil skodeng aku..hahaha..

9 comments:

mr. whimsical January 1, 2011 at 10:09 PM  

selamat menempuh tahun baru ging.nda pa ba.tgu dpt keja dulu, stay dlu ko cni...apa2pun, all the best moga dpt keja cpat2.

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. January 1, 2011 at 10:15 PM  

uhukzz.. kak harap ko terus memblog.. jan balik penang dulu.. ko stay di kk.. belom lagi kita berjumpa ramai2.. uwaaaa... sedeyyyynya tinggalkan FS and my school

isare January 1, 2011 at 10:29 PM  

mr. whimsical - itu la..harap2 pun begitu jugak la..dapat kerja secepat mungkin..

kak Izan- hahaha..ya la..tgk mcm mana keadaan kewangan..kalau mengizinkan, boleh la stay..

mr. whimsical January 1, 2011 at 11:03 PM  

uina.malar la ba memanggil mr. whimsical.georgie ba ni. ;p

isare January 1, 2011 at 11:13 PM  

hahaha...mana la ingat nick kamu..sy copy paste jak dari komen kamu tuh..hahaha...

Bb Hussain January 2, 2011 at 11:51 AM  

semoga new year ini dimurahkan rezeki ye..insya Allah..ada keje yg menanti ;)

isare January 2, 2011 at 4:15 PM  

BB - harap2 juga la.. lain rasa bila teringatkan bebudak tuh..hahaha..xdapat lagi menyakat dorang...

::Ku^cai Online:: January 3, 2011 at 4:04 PM  

abg izha, abg harus tabah....isk isk isk....sedihnyer...isk isk isk

isare January 3, 2011 at 4:37 PM  

ko xpe...ko tokei sawit..

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP