Saturday, March 26, 2011

ASRAMA DESA - PART 1 | MYLIFE | ERTIHIDUP

Lama dah aku tak update blog nie. Semenjak aku dah tak jadi FS, tak banyak cerita yang nak aku cerita. Di sebabkan dah terlalu bosan, aku layan Ben 10 Ultimate Alien, pergh...best jugak oh...

Mata tak boleh pejam lagi, jadi aku pun selongkar balik portable harddisk aku. ternampak folder "SKKawiyan"

Teringat balik kenangan2 kat sana waktu masih lagi bergelar FS. ada satu folder ni buat aku tergerak hati untuk buka. Tajuk dia "Asrama Desa"

Ini adalah antara sumbangan kecil aku untuk SK Kawiyan sebelum tamat kontrak. Aku terlibat dalam sesi pengambaran yang mana aku kena ikut bebudak nie balik dalam hutan dan rakamkan sepanjang perjalanan tu sebagai tayangan untuk memohon peruntukkan bagi membina sebuah asrama desa di SK Kawiyan.

Ada banyak bahagian, tapi aku upload ini dulu sebagai intro.


3 comments:

aidawahab March 28, 2011 at 5:02 PM  

punya laju semua org berjalan termasuk yang pigang kamera.. fuhhh

Bb Hussain March 31, 2011 at 11:37 PM  

ya Allah..betapa bersyukurnya kita hidup dengan segala kemudahan disini.. so apa perkembangan..dapat ke bina asrama desa.. btw..now dah tak mengajar lagi ker?

isare April 2, 2011 at 1:51 AM  

dah dapat peruntukkan nak bina asrama. masih dalam proses. sekrang nie dah tak ngajar. abis dah kontrak FS..

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP