Thursday, April 14, 2011

ASRAMA DESA - PART 2 | MYLIFE | ERTIHIDUP

Sekali lagi, lama tak update blog. 4/4/11 tu hari, kena tahan di wad Hospital Kota Belud. Lepas ja ok balik, sambung kerja macam biasa sebab aku nak kejar deadline projek. Ke hulu ke hilir pusing2 keliling Sabah. Kereta kancil tu menjadi rumah kedua aku. Hihihi.


Okeh, video kali nie merupakan rakaman yang paling aku suka. Waktu aku tayangkan untuk cikgu2 tengok, semua ketawa. Memang puas hati la bila orang enjoy dengan hasil kerja kita. Harap2 korang pun enjoy tengok se"enjoy" aku merakam.


2 comments:

aidawahab April 15, 2011 at 7:14 AM  

ngendap! haha

isare April 15, 2011 at 8:41 AM  

uish..mana da skodeng..tertengok ja..hahaha

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP