Tuesday, December 27, 2011

LIVE LIFE TO THE FULLEST | MYLIFE | ERTIHIDUP

Mati cuma sekali
Hidup pun cuma sekali

So enjoy your life to the fullest.

Itu prinsip hidup utk tahun depan. Tapi pada masa yg sama, aku balik2 dok ingatkan diri sendiri supaya tak boros. Kerja kow2, kumpul duit pun kow2. Takde la smpi berjuta, tapi sekadar keperluan untuk waktu mendesak nanti suda la.

Ahad 25 Disember 2011, aku pergi ke Pulau Mamutik.

Dan tak di sangka2, aku berjaya juga snorkeling tanpa life jacket dan aku berjaya skin dive. Hahaha. Mungkin pencapaian biasa untuk sesetengah orang, tapi bagi aku yg tak tahu berenang nie, ini pencapaian yg luar biasa dalam hidup..First time aku rasa seronok sbb aku boleh terapung dan selam. Tapi still ada orang sekeliling la. Bos aku yg ada Master Scuba Diver lesen yg supervise aku. Kalau sensorang, risau gak aku..

Kat bawah ni adalah gambar lama yg di ambil sebelum aku amik lesen Open Water Diving.

Yup. Mmg buruk. Itu la gambar aku. Hahahahaha


2 comments:

::Ku^cai Online:: December 30, 2011 at 11:09 PM  

miahahaha...ok bah...misai kontot tu jak yang aku kenal..

isare December 30, 2011 at 11:17 PM  

ciskek..hahaha...

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP