Sunday, August 8, 2010

Balik Kawiyan!!!! | Mylife | ertihidup

Pagi nanti dalam jam 3am, aku akan gerak balik ke Kawiyan. Esok dah sekolah. Barang semua dah siap packing. Harap2 la sana tak hujan. Kalau tidak kompirm sengsara jalan ala2 bubur McD. Satu lagi yang tak best bila hujan, xleh mandi sungai sbb sungai jadi keruh, atau kabut dalam loghat Sabah.

Apapun, yang paling aku tak sabar menunggu adalah untuk berpuasa di pedalaman. Hahahaha. Ini first time nie, berpuasa dalam hutan. Daripada apa yg cikgu2 di sini cerita, biasanya dorang ada banyak aktviti time2 puasa. Apa aktivitnya, kita tunggu la nanti sebab aku pun xtau. Hahaha

Sepanjang di sana, harapan untuk update blog mcm tipis je. So hujung minggu gak la baru dapat update.
C ya.

Update :
Gallery dah UP
About dah UP
Facebook dan UP

4 comments:

Mz Nik Zakiah August 8, 2010 at 6:35 PM  

oo cikgu da nk balik ngaja, chaiyok2 cikgu nti weekend bg cite2 best lg n piccer yg menarik lg okeh cikgu

isare August 8, 2010 at 8:54 PM  

hahaha..InsyaAllah..harap2 ada la sesuatu yg menarik selain dari aktiviti tido di bulan Ramadan..haha

Kie-yu August 8, 2010 at 10:08 PM  

Kawiyan tu kat sabah eh?
safe journey fren :D
Cara Memenangi Hati Wanita : Setuju tak?

isare August 8, 2010 at 10:34 PM  

Yup, Kawiyan tu di Sabah. Tenkiu Kie-yu

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP