Sunday, August 8, 2010

Caroline | Portrait | ertihidup


Model : Caroline
Lokasi : Kampung Kilanas
Note : Ini adalah pelajar tahun 4 SK Kawiyan. Kebanyakan bebudak di sini dah boleh buat kerja rumah sejak di Tahun 2 lagi. Waktu gambar ni di ambil, Caroline sedang menjaga adik dan nenek dia yang sakit sementara ibu dan bapa keluar ke ladang serta menoreh getah.

6 comments:

Gee August 13, 2010 at 10:56 PM  

sian kan...tapi hal yg mcm ni lah yg tambah mendewasakan dorang...suma matang n pandai befikir..

isare August 13, 2010 at 11:00 PM  

@Gee- yup, nnt aku kasi post surat2 bebudak yang tidak dapat hadir sekolah...lagi sandi..

Fiona Jamiyan November 25, 2010 at 1:24 PM  

heeeee...... sy suka owh blog ko ni... btl2 erti idup.. haha...

Fathanah December 19, 2010 at 6:45 PM  

aku cari2 di google apa erti hidup ini,then aku jumpa blog ko..siok ni..baru org bilang erti hidup..

isare January 9, 2011 at 12:19 AM  

terima kasih la sbb sudi melawat ke blog merapu pening2 lalat..hahah

coldpepperonata December 14, 2012 at 8:57 PM  

macam sia kecil2 kena jaga adik2..tidak pun tinggal D pendalaman kena juga buat kerja2 rumah..

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP