Saturday, August 21, 2010

Ezron | Portrait | ertihidup


Model : Ezron
Lokasi : Kelas Tahun 4B SK Kawiyan
Note : Pelajar tahun 4. Senang suruh posing. Antara pelajar yg boleh tahan nakal. er...sebenarnya, mcm semua yg dalam kelas tu nakal. haha. biasa la, bebudak.

14 comments:

HIDUP KITA August 21, 2010 at 9:09 PM  

hahaha...cikgu yg sporting..

isare August 21, 2010 at 9:24 PM  

haha..klu larang dua tiga kali xpandai dengar2 juga, dari sporting trus tukar jadi sportrim..hahaha...

hifazphat August 21, 2010 at 9:39 PM  

keciknyer klas.. bpe org je sekelas?

diana August 21, 2010 at 9:45 PM  

kecik je kelas dia..
mesti sejuk je..
sebab kipas dia besor..

ejum August 21, 2010 at 9:46 PM  

nice photo..tells a thousand word...

walaupun kelas xsempurna..budak ni..masih boleh tersenym sedikit..nice bro

isare August 21, 2010 at 9:54 PM  

@hifazphat - total 25 org rasanya..kawasan kami berbukit, jadi ruang untuk buat bangunan terhad.

@diana - sejuk? pagi je sejuk, masuk kul 11am, telur ayam pun boleh masak. panas tahap gaban.

@ejum - tenkiu. ini adalah yg terbaik buat masa sekarang. harap2 di masa depan, semua nie berubah.

aimantashkiL August 21, 2010 at 10:49 PM  

kat sabah ke ni?

isare August 21, 2010 at 10:51 PM  

yup..di Sabah

Gee August 22, 2010 at 6:51 PM  

leh tahan tu meja dia kan isare..penuh otograp..ehehe

isare August 22, 2010 at 6:58 PM  

ya..kenkadang tu penuh smpi ke seluar dengan liquid paper..

Tcr Ain August 23, 2010 at 4:29 PM  

ensem budak ni...ngeeeheee

Tcr Ain August 23, 2010 at 4:31 PM  

Err... tengok lah siling kelas ni... Selamat ka ni?

gigitjari August 28, 2010 at 4:27 PM  

cute gile budak nih..emm cian kat diorng, but who know maybe de diantara mereka ni yg akn jdi seseorng yg dikenali besaq t ^^

isare August 28, 2010 at 4:40 PM  

@gigitjari - harapan semua CIkgu2 Kawiyan gitu la..harap2 ada yg menjadi somebody someone..amin

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP